Centru de Oncologie

Cautare 

Angajam Medic Specialist Oncolog

Informatii la

Tel: 0747 644 687
eMail: claudia.plesan@yahoo.com

 

Bun venit pe site-ul Centrului de Oncologie Drobeta Turnu SeverinCentru de Oncologie Drobeta Turnu Severin este compus din 3 compartimente principale:

A. Clinica de Oncologie Medicala Drobeta Turnu Severin, Mehedinti, in cadrul caruia se asigura consultatiile medicale si se prescrie tratamentul, in mod gratuit pacientilor cu cancer si afectiuni hematologice. In cadrul unitatii exista 25 de paturi cu regim de internare de zi repartizate in saloane cu 2 paturi si 3 paturi,farmacie cu circuit inchis, laborator analize medicale, precum si unitate de transfuzie sanguina.Aceste facilitati permit pacientilor cu cancer efectuarea tratamentului citostatic, simptomatic si de sustinere perfuzabil sau injectabil in conditii conditii igienico sanitare foarte bune si intr-un climat prietenoas.

B. Laboratorul de analize medicale inclus in cadrul Cenrtrului de Oncologie efectueaza gratuit analizele uzuale necesare anterior efectuarii tratamentului citostatic: hemograma, uree, creatinina, glicemie, GOT, GPT, examen sumar urina.

În cadrul laboratorului se efectueaza:
- teste utile in diagnosticul sindromului anemic: sideremie, feritina serica, transferina, capacitatea totala de legare a fierului, Vit. B12, punctie osteomedulara, electroforeza de hemoglobina.
- teste utile in elucidarea unei coagulopatii si in monitorizarea tratamentului anticoagulant : TP, APTT, Fibrinogen, TT, INR, DDimeri.
- teste utile in stabilirea diagnosticului de cancer si in monitorizarea pacientilor cu cancer: punctii tumorale, punctie ganglionara, punctie pleurala, punctie pericardica, punctie osoasa, biopsie osoasa urmate de examen citologic, markeri tumorali (CA125, ACE, CA 15-3, AFP, CA 19-9, PSA, S 100 MB, SCC, NSE, beta hCG, Thiroglobulina).

C. Cabinet medical individual Dr Plesan Constantin in cadrul caruia se asigura consultatiile medicale si se prescrie tratamentul, se elibereaza referate medicale, concedii medicale, retete medicale in mod gratuit pacientilor cu cancer si afectiuni hematologice.

CENTRUL IN CIFRE

Trimiteti-ne un mail

Suntem aici pentru a va raspunde la orice intrebare, nu ezitati sa ne scrieti si vom raspunde in cel mai scurt timp.