Durvalumab (Imfinzi)-aprobare FDA pentru Cancerul Urotelial Avansat

Tumorile pulmonare neuroendocrine(TNE)
aprilie 13, 2017
KISQALI® (ribociclib)
mai 14, 2017

Durvalumab (Imfinzi)-aprobare FDA pentru Cancerul Urotelial Avansat

  In data de 01 05 2017  Administrația americană pentru alimente și medicamente(FDA) a acordat aprobarea accelerată medicamentului Durvalumab(Iimfinzi) pentru tratamentul pacienților cu carcinom urotelial local avansat sau metastatic care au progresia bolii în timpul sau după chimioterapie care conține platină sau care au progresia bolii în decurs de 12 luni de tratament neoadjuvant sau adjuvant cu chimioterapie ce conține platină.
FDA a aprobat, de asemenea, testul Ventana PD-L1 (SP263) ca un diagnostic complementar pentru evaluarea proteinei 1 a mortii programate celulare (PD-L1) în țesutul carcinomului urothelial fixat cu formalină și parafină.
VENTANA PD-L1 (SP263) Rabbit Monoclonal Primary Antibody
VENTANA -PD-L1 (SP263)  Anticorpul primar monoclonal de iepure este destinat utilizării în laborator pentru detectarea proteinei PD-L1 în țesutul fixat  în formalină și inclus în parafină. Se intenționează să fie colorat automat cu un colorant imunohistochimic fixat pe lame VENTANA BenchMark ULTRA. Este indicat pentru evaluarea expresiei PD-L1 în cancerul pulmonar cu celule mici (NSCLC) și alte tipuri de tumori.

Comments are closed.