Centru de
oncologie

Cautare 

Angajam:

Medic specialist Oncologie Medicala

Medic specialist Medicina Interna

Informatii la

Tel: 0721 218 713
eMail: plesanconstantin@yahoo.com

Bun venit pe site-ul Centrului de Oncolgie Severin

Constienti ca sanatatea nu este totul, dar totul fara sanatate nu inseamna nimic, noi avem o viziune sanogena asupra existentei umane si promovam o cultura pentru sanatate. Oferim oricarei persoane, indiferent de varsta si ocupatie, examene clinice generale si de specialitate, investigatii de laborator generale si specifice in scopul prevenirii afectiunilor, promovarii sanatatii, stabilirii diagnosticului etiologic, stabilirii atitudinii terapeutice adecvate

Finalitatea serviciilor medicale oferite de Centrul de Oncologie si Hematologie Drobeta Turnu Severin este rezolvarea problemelor medicale ale pacientului, oferirea unui maximum de confort pacientului pentru imbunatatirea calitatii vietii prin stabilirea cu acuratete a diagnosticului precoce si a unui tratament cat mai specific.

Noutati


Privire Generala

Centrul de Oncologie Drobeta Turnu Severin, primul centru oncologic privat din judetul Mehedinti este compus din 3 compartimente principale.

A. Clinica de Oncologie Medicala Drobeta Turnu Severin, Mehedinti, in cadrul caruia se asigura consultatiile medicale si se prescrie tratamentul, in mod gratuit pacientilor cu cancer si afectiuni hematologice. In cadrul unitatii exista 25 de paturi cu regim de internare de zi repartizate in saloane cu 2 paturi si 3 paturi,farmacie cu circuit inchis, laborator analize medicale, precum si unitate de transfuzie sanguina.Aceste facilitati permit pacientilor cu cancer efectuarea tratamentului citostatic, simptomatic si de sustinere perfuzabil sau injectabil in conditii conditii igienico sanitare foarte bune si intr-un climat prietenoas.

B. Laboratorul de analize medicale inclus in cadrul Cenrtrului de Oncologie efectueaza gratuit analizele uzuale necesare anterior efectuarii tratamentului citostatic: hemograma, uree, creatinina, glicemie, GOT, GPT, examen sumar urina.

În cadrul laboratorului se efectueaza:
- teste utile in diagnosticul sindromului anemic: sideremie, feritina serica, transferina, capacitatea totala de legare a fierului, Vit. B12, punctie osteomedulara, electroforeza de hemoglobina.
- teste utile in elucidarea unei coagulopatii si in monitorizarea tratamentului anticoagulant : TP, APTT, Fibrinogen, TT, INR, DDimeri.
- teste utile in stabilirea diagnosticului de cancer si in monitorizarea pacientilor cu cancer: punctii tumorale, punctie ganglionara, punctie pleurala, punctie pericardica, punctie osoasa, biopsie osoasa urmate de examen citologic, markeri tumorali (CA125, ACE, CA 15-3, AFP, CA 19-9, PSA, S 100 MB, SCC, NSE, beta hCG, Thiroglobulina).

C. Cabinet medical individual Dr Plesan Constantin in cadrul caruia se asigura consultatiile medicale si se prescrie tratamentul, se elibereaza referate medicale, concedii medicale, retete medicale in mod gratuit pacientilor cu cancer si afectiuni hematologice.

Centrul in Cifre.

Trimiteti-ne un mail

Suntem aici pentru a va raspunde la orice intrebare, nu ezitati sa ne scrieti si vom raspunde in cel mai scurt timp.